lunes, 8 de junio de 2020

Escape room

Bona setmana a tots i a totes! Avui vos deixaré dos enllaços diferents sobre un mateix joc: Escape room. Aquest és un tipus d'activitat  cooperativa on l'objectiu és resoldre un enigma o misteri, pista per pista. Els nins i nines hauran de passar una sèrie de proves per aconseguir l'objectiu.

En aquest primer  enllaç trobareu  el misteri a resoldre i les orientacions per fer el joc de forma artesanal. Està orientat a l'alumnat d'entre 6 i 8 anys, encara que la dificultat es pot adequar a les necessitats, ja que es poden adaptar  les proves  proposades , que sempre fan referència a qüestions
fonològiques i lingüístiques.

El següent  enllaç en canvi és descarregable i va dirigit a l'alumnat de 4t a 6è d'EP. En aquest ,a més  de la part  lingüística també treballa les operacions numèriques, l'atenció i la memòria. Totes les activitats estàn molt ben explicades a la pàgina . El trobareu en català i castellà.

Per a l'alumnat d'Educació Infantil recoman un tipus de joc semblant, com ara és "La recerca del tresor" on amb les pistes donades es puguin  reforçar  continguts lingüístics o matemàtics. Com per exemple: "la següent pista la trobaràs davall un aliment de color vermell i que comença per la lletra P" i les matemàtiques  també poden ser tractades  si  les pistes fan referècia a tamanys, formes i/o xifres."

Una aferrada per a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario